+385 (0)1 4811 036 +385 (0)98 9688 830 info@avio.hr

Jeftine avio karte

Jeftine avio karte

Kako pronaći jeftine avio karte

Kako pronaći najjeftinije avio karte? Tražite jeftine avio karte?

Kroz naš online rezervacijski sustav, u samo nekoliko koraka možete rezervirati najjeftiniju avio kartu.

U sljedećih par koraka objašnjen je postupak za pronalazak i rezervaciju najjeftinije online avio karte:

  • U tražilicu koja se nalazi na naslovoj stranici odaberite destinaciju i datume putovanja. Ako tražite što jeftiniju avio kartu, a imate mogućnost da zbog niže cijene promijenite datume odlaska/povratka označite +/- kvadratić. Označite točan broj putnika.
  • Kliknite “Pretraži”
  • Kao rezultat dobit ćete sve opcije koje postoje za Vašu destinaciju i cijene, od najniže do najviše.
  • Nije potrebno ponavljati više puta istu pretragu avio karata, jer će Vam sustav uvijek izbaciti iste cijene (postoji mogućnost da cijene koje ste maloprije vidjeli nakon sljedećih pretraga budu nedostupne zbog toga što su se u međuvremenu popunila sva raspoloživa mjesta po toj cijeni).
  • Ako Vam neka od opcija odgovara i želite kupiti avio karte, izaberite opciju avio karte koja Vam odgovara.
  • U samo par koraka, nakon upisivanja imena putnika, doći ćete do posljednjeg koraka – plaćanja Vaše avio karte. Izaberite plaćanje koje Vam najviše odgovara.
  • Nakon napravljene rezervacije, putem e-maila ćete dobiti potvrdu rezervacije s instrukcijama za plaćanje, kao i točan rok za krajnju uplatu avio karte.

Low cost avio karte i avio kompanije (najpoznatije)

EasyJet – Britanska niskotarifna avio-kompanija EasyJet osnovana je 1995. godine. Sjedište kompanije je Luton aerodrom u Londonu.
Avio-kompanija EasyJet najveća je avio-kompanija u Velikoj Britaniji i po broju putnika druga po veličini low-cost kompanija u Europi (poslije Ryanair-a).
Kompanija ima 23 baze u Europi i zapošljava više od 8.000 ljudi.

Wizz Air, mađarska low-cost avio-kompanija osnovana 2003. godine. Wizz Air Grupa, posluje kroz dvije avio-kompanije Wizz Air Mađarska i Wizz Air Ukrajina. Kompanija trenutno ima više od 1.600 zaposlenih. Sjedište kompanije je u Budimpešti, ali se poslovanje obavlja preko baza u 15 zemalja.

Elektronske avio karte

Nekada su avionske karte bile ukoričene, a na naslovnoj stranici nalazio se natpis i logotip avio kompanije.
Svaka avio karta predstavljala je identitet aviokompanije i svaka avio kompanija imala je svoje vlastite avio karte.
Tu su se nalazila i uputstva za putnike, skice prtljage sa propisanim dimenzijama i razne druge obavijesti.
Prema odluci Međunarodnog udruženja avioprijevoznika koje okuplja 240 aviokompanija od 2007.g. ove karte su se prestale koristiti i uvedene su elektronske aviokarte.
Eliminiranje papirnih karata donijelo je značajno smanjenje troškova avio kompanije, a posljedično i smanjenje cijena u avio prometu.
Međunarodno udruženje za zračni promet (IATA) je procenilo da će putnicima na taj način olakšati i ubrzati check-in, ili će im omogućiti self check-in, olakšati promjenu datuma, …

Dubrovnik-New York-Dubrovnik direktni letovi već od kn 4.740,00 – povratne karte

DELTA AIRLINES UVODI SEZONSKI LET NEW YORK DUBROVNIK Vesela i velika vijest je da nam u Hrvatsku po prvi puta dolazi Delta. Prvi let kreće iz New Yorka JFK 02.07.21 te slijeće u Dubrovnik 03.7.21. Let će ići 4X tjedno, iz Dubrovnika srijedom, petkom, subotom i nedjeljom. Zadnji let predviđen je za 03.10.2021. S obzirom […]

Smjer: Na upit
Price: Na upit

Zanzibar u proljeće- povoljni letovi sa 1 presjedanjem!

Zanzibar je otok predivnih plaža, od kojih neke s pravom nose epitet najljepših svjetskih plaža (Nungwi i Kendwa).  Otok je smješten u Indijskom oceanu nedaleko od istočne obale Afrike, a  teritorijalno pripada državi Tanzaniji. Zanzibar je otok predivnog tirkiznog mora i fascinantnog podvodnog svijeta, tako da je pravi raj za ronioce i ljubitelje podmorja. Svojim […]

Smjer: Zagreb-Zanzibar-Zagreb
Cijena: već od 3781 kn

AKCIJA! Povratna avio karta Zagreb-Istanbul-Zagreb!

Istanbul, najveći grad Turske, jedini je grad na 2 kontinenta. Smješten je na Bosporskom tjesnacu i dijeli Europu od Azije. Ovaj impresivan grad sa preko 15 miliona stanovnika poznat je i kao Carigrad ili Stambul.  Nekadašnja je prijestolnica triju velikih carstava – rimskog, bizantskog i otomanskog. Mjesta koja, svakako, morate posjetiti u Istanbulu su Grand […]

Smjer: Zagreb-Istanbul-Zagreb
Cijena: već od 910 kn